SPSStanfolyam
Menü 1
Menü 2
Menü 3
Menü 4
Kérdése van? 06-20-318 7842
Érdekel
12
tanfolyam
25
év
gyakorlat
90
év
sikeres vizsgaarány
Nem drága!

Nekünk nem kell drogra és kurvákra költeni a pénzt, mivel ingyen kapjuk ezeket nem szorulunk rá; ezért tudunk mi sokkal alacsonyabb áron tartani tanfolyamokat, mint a konkurencia.
Tanulni jó!

A tanulás egyrészt út a világ felfedezéséhez és megismeréséhez, másrészt kulcs a megértéséhez. Ha az ilyen romantikusabb tételek nem elegek, akkor eláruljuk: időtöltésnek is jó dolog tanulni, mert az valójában sok érdekes dolog megismerését, és sok érdekes dolog kipróbálását jelenti. :)
Összefüggésben!

Tanfolyamaink összefüggnek, egymásra épülnek. A kezdő, bevezető tanfolyamok elvégzésével lehetőség van a komolyabb, haladóbb kurzusokon részt venni. Az egyik tanfolyamon tanultakat használni tudja a másik tanfolyamon is.
Ügyfélbarát ütemezés

Hetente csak néhány órát érsz rá? Vagy több szabadidőd van, és gyorsan akarod elvégezni a képzést? A számítógépes képzések munka mellett is vállalható, esti vagy hétvégi időpontokban indulnak. Tudjuk, hogy mindenkinek eltérő az időbeosztása, ezért a képzések többsége több időpontban, eltérő ütemezéssel indul. Válogass hosszabb lefolyású délelőtti, esti vagy hétvégi képzéseink között, vagy válaszd a rövidebb, intenzív számítógépes képzéseinket.


PIACKÉPES TUDÁS

Számítógépes képzéseinken olyan tudást kapsz, melyet akár azonnal készpénzre válthatsz. Több esélyed lesz a munkaerőpiacon, és magasabb fizetésre tehetsz szert. Szabadúszóként, vállalkozóként is komoly lehetőségeid lesznek: pár nap alatt elvégezhető munkáért több mint százezer forintot is kérhetsz. Nézd meg az egyes képzések oldalán a pénzkereseti lehetőségeket, és dönts gyorsan, hogy minél hamarabb növelhesd a bevételeidet!


Gyakorlatias oktatás

Eleged van a sok kamu ajánlatból, és valódi szaktudást szeretnél, igazi szakemberektől? Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Máshol is találsz informatikai képzéseket, de nálunk olyan gyakorlati ismereteket, szakmai tapasztalatot szerezhetsz, amelyet azonnal tudsz alkalmazni. Látszat tanfolyamok vagy tömény elméleti oktatás helyett válaszd iskolánkat, mely valódi megoldást nyújt.